Workshop portretfotografie

 

Portret fotofamilie_portretportretportret_fotografiefamilieportretvriendinnen

Workshop portretfotografie

 

 

Niveau: 2/3. kijk hier voor het niveau

Je fotografeert al even, je vindt het leuk om mensen te portretteren, maar zou dit graag beter willen doen. Je wilt gebruik maken van natuurlijk licht en je model zo goed mogelijk in beeld brengen. Je weet wat diafragma, ISO waarde en sluitertijd is.

Deze workshop biedt vele mogelijkheden en is zeer afwisselend.

Je gaat o.a leren in flitsen, gebruik maken van een reflectiescherm, maar dit ook zo goed mogelijk combineren met natuurlijk licht. Verder ga je leren om je model zo goed mogelijk te plaatsen, waarbij je omgeving ook goed tot zijn recht komt. Kortom, wil je je model professioneler in beeld brengen, dan is deze portret fotografie workshop zeker iets voor jou.

Wat biedt de fotografieworkshop

koffie/thee,  maximaal 12 personen en een mapje met stencils.

kosten  € 27.50

Meld je aan

 


  • Op vrijdagochtend 1 maart 2019 van 09.30-11.30

Opzoek ben ik naar een te gekke binnen locatie die bruist van authentieke ornamenten of industriële invloeden. Tips zijn welkom

Onderwerp:  Werken met natuurlijk licht. Hoe maakt je hier optimaal gebruik van. Op welke manier kun je dit versterken en hoe kun je je model het beste tot zijn recht laten komen. Je gaat het verschil ervaren tussen veel licht op het strand en weinig licht in het bos. Je gaat een start maken met in flitsen. Kortom een cursus met veel variëteit.

 

“licht”

Licht, hoe valt het licht op je model, hoe kun je dit optimaliseren. Aan de hand van een studio lamp  en dag licht ga je zien wat licht kan doen op een model. gebruik maken van het reflectiescherm. Wat voor type licht gebruik je eigenlijk?

 

“techniek van de camera en gebruik maken van de externe-flitser.

Licht herhalen, de techniek in de camera, waar moet je expliciet op letten met portret fotografie. We gaan het verschil ervaren tussen verschillende type lenzen. Welke lens kun je het beste gebruiken. Hoe zit het met de sluitertijd en hoe komt je model het beste in beeld. Tevens gaan we diverse diafragma getallen uitproberen.

We maken deze les foto’s van elkaar, zodat jezelf ook kunt ervaren hoe het is om voor de lens te zitten. Wat ervaar je en hoe kun je dit gebruiken?

Gebruik maken van de flitser. Wanneer gebruik je de flitser, maar vooral hoe? We gaan leren in-flitsen, zodat de flitser niet opvalt, maar het model wel goed belicht is.

.

 

 

Wil je verder en het model bewerken in het programma Lightroom. Dan kun je de cursus Lightroom volgen vanaf 30 november

reserveren

Wil je echt alles te weten komen over flitsen, volg dan de cursus flitstechnieken in het najaar.

klik hier voor het complete cursus aanbod

 

familie_portret portret_fotografie vriendinnen portret