Ervaringen van cursisten

Hoe ervaren cursisten de cursus?

Astrid

Ontzettend leuk om lessen te volgen bij Linda in de Hortus in Alkmaar. Na een stukje leerstof kun je meteen de praktijk in tussen de bloemen en planten. Vooral de les over diafragma vond ik heel erg leuk en deze instelling gebruik ik heel veel, bedankt Linda

Jolanda

Fotografiecursus stond al lang op mijn wensenlijst. Ik was op zoek naar een laagdrempelige cursus met oefening in de praktijk. Ik wilde uit de automatische stand van mijn camera. Met behulp van Linda is dat gelukt!

Op een enthousiaste manier legt Linda alles uit, herhaalt de stof en daarna oefen je in praktijk.

Linda heeft voor iedereen persoonlijke aandacht tijdens de praktijkgedeeltes.

Ik heb veel geleerd en gebruik mijn automatische stand niet meer!

Bets

De foto’s die ik voor kort maakte hadden niet het gewenste resultaat. Na een cursus en een paar workshops bij Linda , wordt mij veel duidelijk. De resultaten worden beter.

Zo nodig worden onderwerpen herhaald, dit alles gaat in een prettige sfeer.

De cursus en workshops worden gegeven in een prettige omgeving, waar we de uitleg uitproberen en evalueren.

Margreth

Ik had vorig jaar zomer een spiegelreflexcamera gekocht maar wist echt niet wat ik er mee aan moest en daar ik in december op reis ging wilde ik toch wel graag deze camera gebruiken.

Na enig speurwerk op internet begon ik de beginnerscursus bij Linda en dit is me zó goed bevallen.

ik heb echt de beginselen van mijn camera duidelijk uitgelegd gekregen door Linda, ze nam alle tijd en had veel geduld met mij. Ik wacht op de datum van de vervolgcursus die ik zeker weer bij Linda ga volgen.

Gerard

Het vorig jaar heb ik de cursus gevolgd om niet alleen maar de stand automatisch te gebruiken, maar ook om te fotograferen met de voorkeuzestanden, zoals diafragma, sluitertijden en ISO. De cursus werd gegeven in een zeer inspirerende omgeving, die uitnodigde om veel te oefenen met de praktijkopdrachten. 

Mede dankzij Linda zijn mijn foto’s kwalitatief veel beter geworden en heb nu meer plezier in het fotograferen.  Ben benieuwd welke cursussen aankomend jaar aangeboden gaan worden, misschien zit er wel weer een cursus voor me bij 


Overtuigd, kijk wat het fotografie cursusaanbod voor jou te bieden heeft

Heb jij al eens een cursus gevolgd, dan ben ik heel benieuwd naar jou mening.

Laat deze hieronder achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *