Ervaringen van cursisten

fotografiecursus fotografiecursus fotografiecursus fotografiecursus

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook uw ervaring delen? Dat kan hier

Hoe ervaren cursisten de cursus?

 

Astrid

Ontzettend leuk om lessen te volgen bij Linda in de Hortus in Alkmaar. Na een stukje leerstof kun je meteen de praktijk in tussen de bloemen en planten. Vooral de les over diafragma vond ik heel erg leuk en deze instelling gebruik ik heel veel, bedankt Linda

 

Jolanda

Fotografiecursus stond al lang op mijn wensenlijst. Ik was op zoek naar een laagdrempelige cursus met oefening in de praktijk. Ik wilde uit de automatische stand van mijn camera. Met behulp van Linda is dat gelukt!

Op een enthousiaste manier legt Linda alles uit, herhaalt de stof en daarna oefen je in praktijk.

Linda heeft voor iedereen persoonlijke aandacht tijdens de praktijkgedeeltes.

Ik heb veel geleerd en gebruik mijn automatische stand niet meer!

 

Bets

De foto’s die ik voor kort maakte hadden niet het gewenste resultaat. Na een cursus en een paar workshops bij Linda , wordt mij veel duidelijk. De resultaten worden beter.

Zo nodig worden onderwerpen herhaald, dit alles gaat in een prettige sfeer.

De cursus en workshops worden gegeven in een prettige omgeving, waar we de uitleg uitproberen en evalueren.

 

Margreth

Ik had vorig jaar zomer een spiegelreflexcamera gekocht maar wist echt niet wat ik er mee aan moest en daar ik in december op reis ging wilde ik toch wel graag deze camera gebruiken.

Na enig speurwerk op internet begon ik de beginnerscursus bij Linda en dit is me zó goed bevallen.

ik heb echt de beginselen van mijn camera duidelijk uitgelegd gekregen door Linda, ze nam alle tijd en had veel geduld met mij. Ik wacht op de datum van de vervolgcursus die ik zeker weer bij Linda ga volgen.

 

Gerard

Het vorig jaar heb ik de cursus gevolgd om niet alleen maar de stand automatisch te gebruiken, maar ook om te fotograferen met de voorkeuzestanden, zoals diafragma, sluitertijden en ISO.
De cursus werd gegeven in een zeer inspirerende omgeving, die uitnodigde om veel te oefenen met de praktijkopdrachten.
Mede dankzij Linda zijn mijn foto’s kwalitatief veel beter geworden en heb nu meer plezier in het fotograferen.
Ben benieuwd welke cursussen aankomend jaar aangeboden gaan worden, misschien zit er wel weer een cursus voor me bij

 

Han

Ik heb de eerste cursus vooral ervaren als “goed en bewust inzetten wat ik al wist”. Ik had al veel gelezen en geëxperimenteerd, ook met handmatige instellingen. Maar in de cursus wordt je gedwongen alle instellingen handmatig, stap voor stap in te zetten in de actuele situatie. Bewust kiezen wat je doet levert meestal mooier resultaat.

Voor de flitscursus heb ik een mooie, tweedehands flitser op de kop getikt. Dat gaf ineens veel meer mogelijkheden dan ik vooraf had kunnen bedenken. Ik was niet zo flitserig, omdat ik mijn geflitste foto’s meestal niet mooi vond. Nu is dat wel anders.

 

Tineke

In September. 2015 heb ik voor de eerste keer een fotografie cursus bij Linda gevolgd.

Ik fotografeer met een Nikon Coolpix S 9900.

Bij Linda op de cursus heb ik geleerd, Diafragma,ISO, Scherpstellen . Ik wist niet dat er op mijn fototoestel zoveel mogelijkheden waren.

toen ben ik flink aan het oefenen gegaan. Met als resultaat dat de foto’s  een goede test zijn. Ik hoop snel weer een cursus
Bij Linda te gaan doen.

 

Cor
Over de ‘’flitscursus” kan ik als ervaring geven :
Leerzame cursus over een moeilijk onderwerp, door Linda op enthousiaste , en begrijpelijke manier uitgelegd.