Linda

Wat heeft Linda Karels jou te bieden

“Werelden die samen komen”

Na jaren voor de klas te hebben gestaan wilde zij het roer omgooien. Ze heeft zich omgeschoold tot fotograaf en deze werelden samen laten komen.

Creatief denken, gedrevenheid, enthousiasme, doorzetten, kijken en aanvoelen

Je bent hier op het juiste adres om echt verder te komen met fotografie.

De filosofie achter de cursussen

Achter je bureau leer je niet fotograferen. Je lesboek open doen op blz zoveel, maakt je nog geen fotograaf.  Daarom is mijn filosofie dat je fotografie moet ervaren. Je wilt tenslotte je camera leren kennen, uit de automaat en het verschil maken met foto’s van je mobiele telefoon.

Daarom zijn de cursussen altijd opgebouwd uit een stukje theorie en een deel praktijk. Duren de cursussen niet te lang en wordt het geleerde herhaald.

Plezier beleven aan het fotograferen is onderdeel van de cursussen. De cursussen worden altijd op een inspirerende locatie gegeven. Wanneer je plezier beleeft tijdens het fotograferen, zul je makkelijker een stap verder komen.

Zijn de cursussen alleen bedoeld voor recreatief gebruik. Zekers niet. Een van mijn cursisten heeft inmiddels een goede baan als fotograaf bij de krant.

Jij start bij de beginners of basiscursus en je kunt je niveau zo ver brengen als jij wilt. Na een module kun je verder met de volgende module. Zo kun je nu kiezen uit een gevorderde cursus deel 1 en deel 2., flitsen, maar ook werken met de macrolens.

Ik zie je graag en beleef graag samen met jou fotografie.


Afspraak maken

Tijdens een cursus

Jij als cursist staat centraal.Over elke les wordt grondig nagedacht.  De beginners en gevorderde cursussen worden bewust overdag gegeven, zodat het geen jij leert, direct in de praktijk uitgeprobeerd kan worden. Elke les heeft een duidelijke opbouw en wordt gedoceerd aangeboden.  Dat wil zeggen dat de leerstof in kleine hoeveelheden wordt aangeboden en direct tijdens de lessen geoefend wordt. De les erna wordt dit teruggekoppeld en wordt het volgende onderdeel aangeboden. Op die manier beklijft de leerstof, waardoor je het geen je geleerd hebt, kunt toepassen.Verder wordt naar ieders niveau gekeken en wordt je uitgedaagd, als dit nodig is.

Cursusaanbod

Tijdens een fotoshoot

Jouw wensen staan voorop. Samen wordt gekeken wat te gekke locatie’s zijn en hoe jij of jullie zo optimaal mogelijk in beeld gebracht kunt worden Ze stelt jou of jullie op je gemak en neemt de tijd voor een shoot. Ben jij of jullie opzoek naar een fotograaf die een creatieve slag heeft, dan ben je aan het juiste adres.

FotoshootReserveren


Leren kijken naar de dingen om je heen,
geniet van de onbewaakte momenten.
Zie hoe mooi de dingen zijn, zoals ze zijn.
Uitgaan van het pure, de schoonheid die overal in verscholen zit,
of het nu een prachtig slakkenhuis is, een flinke storm,
een mooi doorleefd gezicht of het prille van een kind is.
Het is mooi in zijn pure vorm”.

De liefde die ik voel,
De vreugde in mijn hart,
de natuur, de mens, de ziel.
Mooie momenten vastleggen,
dat is wat ik wil.