Natuurfoto op dibond

Langwerpig 72 dpi aangepaste pixels

Elke afbeelding vraagt om een eigen formaat. Voor u zijn deze afmetingen zorgvuldig uitgekozen. Zo weet u zeker dat de afbeelding goed tot zijn recht komt.

U kunt kiezen om de afbeelding af te laten drukken op Canvas, Dibond of Bamboe.
Wat zijn het voor materialen en waar staan ze voor?

Dibond

Voorbeeld Dibond

Dibond is een aluminium composiet met een kunststof kern.  Een afbeelding wordt eerst afgedrukt op origineel Fuji papier, vervolgens wordt dit op professionele wijze verlijmd op het dibond, waarna het wordt voorzien van een mat laminaat, waardoor de foto goed beschermd is.

Specifieke eigenschappen van Dibond

  • Een strakke uitstraling
  • Lichtgewicht
  • 3 mm dik
  • Alle prijzen zijn inc btw, ophangsysteem, verzendkosten binnen Nederland en een certificaat.

Kleine oplage

Voorbeeld Dibond

Het product wordt in een kleine oplage afgedrukt. Dat betekent dat u iets unieks aan de muur heeft hangen. Hoe weet u dat uw product uniek is?  Wanneer u een afbeelding bestelt, ontvang u hierbij een certificaat met een serienummer erop. In totaal worden er niet meer dan 175 exemplaren van een afbeelding afgedrukt.

De afbeeldingen zijn te bestellen via het contactformulier.

Wanneer u de afmeting, materiaal keuze en de naam van de afbeelding doorgeeft, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Hierna ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. Wanneer de betaling is ontvangen wordt het product binnen 8 werkdagen bij u afgeleverd.

Heeft u andere wensen of vragen over de producten. Neem gerust contact op via het contactformulier of 06-11445915