Stap voor stap leren fotograferen

Stap voor stap leren fotograferen

De kosten van het boek € 31,95 . Gratis verzending

Direct bestellen kan hieronder

Naar de webshop

Zou je het boek graag in de winkel willen aanschaffen, dat is mogelijk in de omgeving van Alkmaar, zie onderstaande adressen.

Boekhandel Dekker, te Egmond aan zee.

De Readshop, Fredrik Hendriklaan 1, te Alkmaar

Hortus Alkmaar, Berenkoog 43, te Alkmaar.

Een boek over fotografie, waarbij je stap voor stap leert fotograferen.

Wat biedt het boek

Eenvoudige uit de automaat

Jij wilt uit de automaat van de camera. Gewoon in Jip en Janneke taal stap voor stap vooruit. Dan is dit boek echt iets voor jou. Jij gaat na het lezen van dit boek je camera optimaal benutten.

Heldere uitleg

Linda Karels heeft affiniteit met lesgeven. Na het basisonderwijs heeft zij zich omgeschoold tot fotograaf. Inmiddels geeft ze al 10 jaar fotografiecursussen en weet dit fijnzinnig uit te leggen. Alle vragen die de afgelopen jaren door cursisten zijn gesteld, hebben bijgedragen aan dit prachtige boek.

Uitleg over de camera: ‘zoals Sony, Canon, Nikon, Fuji en Lumix’

Elke instelling wordt uitvoerig besproken, zodat jij dit heel eenvoudig kunt toepassen. Diverse merken camera’s worden apart benoemd, zodat jij de functie eenvoudig op jouw toestel kan vinden.

Een vaste opbouw met leuke opdrachten

Ieder hoofdstuk heeft een vaste opbouw. Een stukje theorie, vele voorbeelden, een opdracht en tips. Een doe boek waarneem je vooruit gaat komen.

Diafragma, sluitertijd en ISO-waarde

Er is veel aandacht voor het instellen van het diafragma, sluitertijd en de ISO-waarde. Ingewikkelde termen worden na het lezen van dit boek eenvoudig.


Hier zie je een stukje uit hoofdstuk 3 over het toepassen van diafragma.

Hieronder zie je het inkijkexemplaar


Het boek bestaat uit 128 pagina’s en is 17 x 24 cm

Hieronder zie een stukje uit hoofdstuk 2 over het toepassen van belichtingscompensatie.

Heb je vragen over het boek, laat het gewoon even weten.

Bestellen van het boek kan hier

    Alvast een blog lezen

    Het boek omvat de basis en de na de basis cursus, waarbij er zo nu en dan in het boek een uitstapje wordt gedaan naar de nachtfotografie cursus en er tips in zijn verwerkt over het werken met filters.

    Kleine stukken uit het boek zijn in blogs omgezet. In dit blog kun jij een stuk lezen over het zoomen met de camera. Een ander blog gaat over diafragma, scherpte diepte aanbrengen. Het het boek ‘stap voor stap leren fotograferen’ heeft elk hoofdstuk een aantal voorbeeld foto’s, zodat je direct kunt zien wat het resultaat kan worden en wat hierop van invloed is.