Workshop fotografie (3 luik),creatief bloemen fotograferen, bunker in Uitgeest en herfst tinten,

Workshop bunkers, bloemen fotograferen met filters en herfst tinten

In elk seizoen op pad met fotografie, 3 themamiddagen om je kennis te verrijken.

Je weet al iets van fotografie, vindt het leuk om zo nu en dan op pad te gaan, je kennis te verrijken en een punt om je vragen te kunnen stellen.

Alle middagen worden gehouden op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 met de mogelijkheid om na afloop nog even na te praten over fotografie.

We starten met het meebrengen van foto’s waar je vragen over hebt. Op die manier kan iedereen leren. Vervolgens hebben we een onderwerp en ontvang je nieuwe kennis. Dan gaan we heerlijk fotograferen. Zo ongeveer een uur en sluiten we voor degene die nog zin heeft, samen gezellig en informeel af.

Je kunt alle lessen meedoen voor €85.-, Wil je een van deze workshops volgen dan zijn de kosten €30.- per les.


Workshop bloemen fotograferen met filters en andere accessoires

Op vrijdagmiddag 26 juni van 14.00-16.00 gaan we aan de slag in een prachtige tuin in Akersloot

De tuin staat in juni prachtig in bloei, Je komt iets te weten over het gebruik maken van filters en het creatief fotograferen van bloemen. Hoe zorg je ervoor dat je een mooi soft randje krijgt. Tevens kun je je macro lens meenemen en gaan we creatief aan de slag met de macrolens.

Hieronder zie je 3 voorbeelden. De middelste foto is zonder filter, de overige met. Jij gaat leren hoe je dit kunt gaan doe en hoe je een ander sfeertje kunt creëren

Workshop Fotograferen in en om de bunker

Op vrijdagmiddag 28 augustus van 13.30-15.30 gaan we aan de slag in de Bunker van Uitgeest. Fort Kijk

Je leert om in een donkere omgeving zo goed mogelijk te fotograferen, verder wordt er aandacht besteed aan de omgeving en het gebruik maken van filters met landschapsfotografie.

Workshop Herfst tinten

Op vrijdag 16 oktober van 14.00-16.00 Gaan we aan de slag in de bossen van Bergen.

We starten bij duinvermaak. Van daaruit gaan we het bos is. Hier kom je alles te weten over het gebruik maken van Witbalans met herfst tinten, compositie en tevens het gebruik van filters in combinatie met de herfst.

Hieronder kun je je aanmelden, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.