Workshop fotografie (3 luik), Wilde orchideeën, herfst tinten, bunkers

Workshop bunkers, wilde orchideeën en herfst tinten

In elk seizoen op pad met fotografie, 3 themamiddagen om je kennis te verrijken.

Je weet al iets van fotografie, vindt het leuk om zo nu en dan op pad te gaan, je kennis te verrijken en een punt om je vragen te kunnen stellen.

Alle middagen worden gehouden op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 met de mogelijkheid om na afloop nog even na te praten over fotografie.

We starten met het meebrengen van foto’s waar je vragen over hebt. Op die manier kan iedereen leren. Vervolgens hebben we een onderwerp en ontvang je nieuwe kennis. Dan gaan we heerlijk fotograferen. Zo ongeveer een uur en sluiten we voor degene die nog zin heeft, samen gezellig en informeel af.

Je kunt alle lessen meedoen voor €85.-, Wil je een van deze workshops volgen dan zijn de kosten €30.- per les.


Workshop wilde orchideeen fotograferen

Op vrijdagmiddag 26 juni van 14.00-16.00 gaan we aan de slag in het duingebied bij Bakkum, We sluiten af bij hotel Huize Koningsbosch

In dit gebied zijn in de maand mei wilde orchideeën te vinden zoals de rietorchis. Wij gaan deze met de macrolens en gewone lens in beeld brengen en er is een mogelijkheid om gebruik te maken van kleurenfilters.

Workshop Fotograferen in en om de bunker

Op vrijdagmiddag 12 juni van 14.00-16.00 gaan we aan de slag in de Bunker van Uitgeest. Fort Kijk

Je leert om in een donkere omgeving zo goed mogelijk te fotograferen, verder wordt er aandacht besteed aan de omgeving en het gebruik maken van filters met landschapsfotografie.

Workshop Herfst tinten

Op vrijdag 16 oktober van 14.00-16.00 Gaan we aan de slag in de bossen van Bergen.

We starten bij duinvermaak. Van daaruit gaan we het bos is. Hier kom je alles te weten over het gebruik maken van Witbalans met herfst tinten, compositie en tevens het gebruik van filters in combinatie met de herfst.

Hieronder kun je je aanmelden, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.