Workshop Macro paddenstoelen

Workshop macrofotografie

Niveau: 2/3/4

Paddenstoelen fotograferen op Landgoed Ter Coulster te Heiloo.

Waar: Landgoed ter Coulster

Kennemerstraatweg 434

1851 BL Heiloo

Wanneer:  vrijdagmiddag  9 oktober 2020 van 13.00-15.00

Kosten:  € 30.-

Tijdens de workshop is het handig om gebruik te maken van een rijstzak. Wil je zelf zo een fantastische rijstzak, dan kun je deze aanschaffen en wordt er een voor jou meegenomen. Je hebt de keuze uit een donker blauwe of groene. Deze mag je uiteraard houden. Benieuwd hoe deze eruit zien? Klik hier

Kosten inclusief rijstzak: € 41.50

De cursus is incl stencil materiaal, koffie en thee, maximaal 12 deelnemers en informatie over het landgoed van de landgoed eigenaar.


Wil jij graag op een unieke locatie alles te weten komen over paddenstoelen en het fotograferen daarvan? Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

We gaan voornamelijk aan de slag met de macrolens. Het is natuurlijk vrij om ook aan de slag te gaan met je gewone lens.

We starten dit jaar buiten bij de theekoepel uit  1891.  Een unieke locatie om even weg te dromen.  Daar kom je alles te weten over wat de verschillen zijn tussen macrofotografie en gewone fotografie en hoe je het beste de paddenstoelen kunt fotografen. we kunnen gelukkig wel gebruik maken van het toilet in het theehuis.

Je krijgt tips hoe je de paddenstoelen vlijm scherp op de foto krijgt en ook nog een fantastische compositie krijgt.

Daarna gaan we het landgoed verkennen en kun je op je eigen niveau aan de slag. Tot slot zal de landgoed eigenaar nog iets vertellen over het landgoed.


 Aanmelden  Op de hoogte blijven van cursussen, klik dan hier


  Andere Macroworkshops

  Elke macroworkshop heeft zijn eigen discipline,.Met macropaddenstoelen heb je weinig licht en zit je dicht aan de grond.De vlinders vliegen binnen in een kas en  zijn bewegelijken de workshop bloemen is buiten en heb je te maken met de wind. Zo leer je tijdens elke macrowokshops weer iets anders.

  Macroworkshop vlinders
  Macroworkshop bloemen 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *